Workation & Събития

WORKATION
Вземете почивка от работното място, а не от самата работа. Workation намалява нивото на стрес, променя рутината на домашния ви офис и помага да освежите хоризонтите и перспективите си.

ЗАЩО НЕ?
Сега времената ви позволяват да пътувате по-дълго от обикновената ваканция и тъй като все още сте на работа, всеки месец в кредита ви се начислява заплата. Това е почти като мечта! Но какво да кажем за едно и също пътуване, но с „вашите хора“, за да намерите повече нови приятели със същата работа или същите хобита? Да .. да бъдеш част от общност, да се забавляваме, докато работим и да усвояваме нови умения, когато имаме само няколко свободни часа.
Опитът, който ще придобиете в Local Stay, може да ви накара да израствате както в личен, така и в професионален план. Ще срещнете и други хора с подобен интерес и ще намерите своите сродни души.

20.08.2021 - 22.08.2021

Ресторант "CHAO" отвори врати! Уикенд с гурме преживяване.

Ресторант "CHAO" отвори врати! Уикенд с гурме преживяване.

Опознай виетнамската кухня! Уикенд при нас с гурме преживяване и street food азиатска храна.

23.07.2021 - 25.07.2021

Изложба на лъжици

Изложба на лъжици

Не веднъж сме показвали страстта ни към детайлите и красивите декорации, е имаме още една страст и това са лъжиците. Разполагаме с колекция от над 150 колекционерски и уникални лъжички, събирани от цял свят! Голяма част от тях можете да разгледате в глав ...

01.07.2021 - 31.07.2021

Откриване на голф сезон

Откриване на голф сезон

Цена от: 150.00 лв.

Location

APP LOCAL STAY

membership