Азиатски ресторант CHAO

Всеизвестен факт е, че виетнамската кухня е една от най-здравословните в цял свят .

Традиционното виетнамско готвене е достойно за възхита, поради пресните съставки, минималната употреба на млечни продукти и олио, като разчита предимно на билки и зеленчуци.
С баланса си между пресни зеленчуци, меса и внимателното използване на подправки за постигане на фин вкус, виетнамската кухня е една от най-изтънчените в цяла Азия. Всяко блюдо очарова с взаимодействие между противоположности: топлина срещу студенина, мекота срещу хрупкавост, свежест срещу ферментация.
В новия ни ресторант CHAO, освен на автентична и изключително вкусна виетнамска кухня, ще можете да се насладите и на прекрасна гледка на Пирин планина.


Направете своята резервация като ни се обадите - +359885833222

Очакваме ви в дните от петък до неделя!

Новото бижу на Local Stay е вече напълно готово, за да ви посрещне! 
Добре дошли в ресторант CHAO!

Невероятно преживяване със 100% автентична, виетнамска кухня.


Ресторант CHAO ще работи в дните петък, събота и неделя, като всяко ястие ще бъде приготвено от професионални виетнамски готвачи. 

Заповядайте на вкусен виетнамски обяд в петък, събота или неделя между 12:00 и 15:30ч., като ще имате възможността да опитате от 5 традиционни ястия и виетнамска напитка (кокосова вода, сок от личи или сок от маракуя) - цена 45 BGN.

Или пък елате с приятели за вечеря в петък и събота от 19:30 до 22:30ч. Предлагаме ви избор от 7 ястия и чаша вино или бира Сайгон - цена 70 BGN.


Всяка седмица създаваме различно меню за нашите посетители, предоставяйки им богат избор от различни вкусове, за да може да покажем потенциала и многообразието на виетнамската кухня! 

Всеки от нашите седмични избори - меню за обяд или вечеря, съдържа автентични виетнамски ястия.

Направете своята резервация като ни се обадите - +359885833222

Разгледайте нашите виетнамски специалитети - предястия, основни ястия и десерти.


 

Водени от нашата страст към автентичната виетнамска кухня в България, ние създадохме CHAO.

През годините нашият екип изгради силни партньорства с Виетнам, опитвайки се да свърже виетнамската нация с българската, и да изгради не само силни бизнес партньорства, но и културни.

Виетнамската е една от най-популярните азиатски кухни в света.
Вкусовете са леки, свежи и многопластови, без да се бият един друг. Важен е балансът между сладки, кисели, солени и люти елементи. Всяко ястие има взаимодействие на противоположности: горещо срещу студено, меко срещу хрупкаво, прясно срещу ферментирало.

Виетнамската кухня е една от най-здравословните в света. Убедете се сами като ни посетите. 

Location

APP LOCAL STAY

membership