Извън градската суета: Local Stay - Идеалното място за отдалечен офис в планината

Във времето, когато работата от вкъщи е нещо напълно нормално, със затоплянето на времето нараства и търсенето на вдъхновяващи и функционални работни пространства, извън градската среда.
 
Отдалечените офиси в планината предоставят на компаниите уникална възможност да създадат нови перспективи за своите екипи, насърчавайки креативността и постигането на по-високи резултати в производителността. Работата сред природата, служи като източник на вдъхновение и позволява на служителите да се освежат и възстановят енергията си.

Един такъв оазис, който предлага на компании възможността да пренесат своите офиси в планината, е хотел Local Stay, намиращ се в близост до гр. Разлог.

Coworkingspace в планината?

Local Stay е не само хотел, но и съвременно coworking пространство, което обединява комфорта на хотелския престой с удобството на работното място. Разположен сред живописната природа на Пирин планина, хотелът предлага уникална възможност на компаниите да съчетаят работа и почивка, или така нареченият workcation.

Едно от основните предимства на хотел Local Stay е неговата локация. Непосредствената близост до градовете Разлог и Банско, позволява множество забавления, спрямо предпочитанията на всеки. Но най-важното е, че хотелът се намира в красивата планинска местност Бетоловото, където се събират 3 планини (Пирин, Рила и Родопи), а природата вдъхновява и създава уникална обстановка за работа.

Самото coworking пространство в хотел Local Stay е добре оборудвано, с мисъл за продуктивност и комфорт. Помещенията са модерни и просторни, с невероятна гледка към планината, осигуряващи необходимите удобства за една успешна работна среда. На разположения са 45 работни места, конферентна зала, 2 самостоятелни офиса, стая за видео и подкасти, както и просторна градина с пуфове и удобни дивани. Високоскоростни интернет връзка, съвременни технологии и комуникационна инфраструктура са от най-висок клас.
 

Защо хотел Local Stay за работа в планината?

За комфорта на всички свои посетители, Local Stay предлага разнообразни услуги и удобства, които помагат на гостите да се отпуснат и заредят. Основният ресторант CAVA, предлага вкусни ястия от местната и интернационална кухня, на които можете да се насладите след интензивен работен ден. Също така, има възможност за различни спортни и развлекателни активности като cooking class с шеф готвач, работилница за коктейли, купажиране на вина, планински преходи, колоездене и релаксиращи процедури в relax центъра на хотела. В двора на комплекса е разположен и виетнамски ресторант, с автентични шеф готвачи, които изкушават посетителите си с уникални ястия от азиатската кухня. 

В заключение, хотел Local Stay е идеалното място за компании, които търсят отдалечен офис в планината или интересна тиймбилдинг локация. Съчетавайки функционалността на coworking пространство с удобствата на хотелски престой, хотелът предлага на своите клиенти идеалната комбинация от работа и отдих в прекрасна природна обстановка. Независимо дали сте част от голяма компания или стартиращ бизнес, хотел Local Stay ще ви помогне да създадете вдъхновяващо работно пространство, което ще стимулира вашия екип и ще допринесе за постигането на успеха ви. Пишете ни на events@localstay.bg или тук.
 

Location

APP LOCAL STAY

membership