Общността и културата на Local Stay

Работяги

Local Stay е най-новата локация, от която можете да движите не само бизнеса си, но и целия си живот. В полите на Пирин, на няколко километра от Банско, може да получите своето ново вдъхновение, да поемете глътка свобода и да срещнете хора от вашата „кръвна група“, без да изоставяте служебните си ангажименти. При нас ще работите, ще спортувате, ще се поглезите и ще научите повече за кухнята и изкуството.
“Local Stay” предоставя възможност за активна работа в офис среда в coworking space с бърз и защитен интернет; „open space areа“ - за по-социалните гости, „quite zone“ – за тези, които искат да работят на спокойствие в частен офис и „meeting room” - за важните работни срещи. Към това се предлага и зареден лаунч бар. Сред приятната зелена площ отвън може да се насладите на прекрасна гледка и след часове усилена работа да поемете свеж въздух на въжената люлка или меката градинска мебел.  
За да се сподели „ твоето преживяване с твоите хора“ , в coworking пространството има изградена сцена за събития и обособена „zoom broadcasting room“, адаптирана и оборудвана с най-новите технологии за качествено заснемане и запис на видео или аудио съдържание.

Потопени в науката за душата - йогата  

В йога залата Local Zen ще можете да се учите от най-добрите и да черпите от науката за енергия. Да се упражнявате и самоусъвършенствате. Да си подарите здраве и вътрешен баланс за повече красота.
Local Zen е гостатъчно голяма и за йога ритрийти.
Йога учители, при нас може да избирате и да създавате практики - само със вашите последователи,практики - отворени и за други гости или пък да сме партньори - като участвате в нашите събития. Гъвкави сме и можем да помогнем с допълнителни услуги, вашето събитие да стане още по-специално.

 

Ценители на храна и вино

В Local stay ще наситим свободното ви време с забавни предизвикателства, като в същото време ще поглезим всичките ви сетива. 
На територията на комплекса има много привърженици на азиатската и испанската кухня, заради това освен разнообразното меню, в испанския ресторант CAVA и виетнамския ресторант CHAO има и тематични вечери.
В „Cooking lab-a“ на Local Stay редовно се правят кулинарни академии и обучения с водещи шеф готвачи от различни направления, а ястията са изцяло съобразени с вкусовите предпочитания на всеки - било то месояден хищник или предпочитащ вегетерианските специалитети.
Предизвикателството: сами да си приготвите вечерята.
Идеята на Сooking lab e да се убедите колко добре може да се справите с готвенето на нещо специално и то само с малко помощ и напътствия от професионалист, които ще готви заедно с вас, а после ще бъде така добър да сподели своята рецепта, за да ви вдъхнови да продължите с подобни начинания и у дома. Шоуто на готвача и вашето присъствие допринасят за забавното настоение, което така или иначе сре създава по време нa cooking lab.

Изследователи на изкуство и култура

“Local Stay” е разположен на място с богато културно наследство със силно присъствие на хора на изкуството. Сцената на комплекса събира музиканти и артисти, приветстват се и литературни четения. 
Открийте своята „страна на изкуството“ в Local Art. Присъединете се към нашите уроци по изкуство или вдъхновяващи работилници, където можете да научите и да създавате с нас.

Любители нa природата

Oткрийте красивата природа и върхивете и се наслаждавайте се на фантастични гледки от всеки един апартамент, а след като сте отпочинали може да се впуснете в приключения. Направете планински поход и пикник в планината (храната я оставете на нас). 
Около нас има много пътеки, планински маршрути и езера, които да обогатят програмата ви. Намираме се в близост до Банско, Безбог и Белица, където е резерватът " Парк на танцуващите мечки."

Приключенци и пристрастрени към спорта

Бъдете активни! Тук имате възможност да спортувате много. Отидете на планински преход или конна езда. Опитайте рафтинг или просто влезте в нашия фитнес. С колелото или мотора върховете трябва да се покоряват. от нас можеш да наемеш ATV или колело. 

Location

APP LOCAL STAY

membership