3,6,10 ПРИЧИНИ...


 

ДА СИ НА ХУБАВО МЯСТО, ЗА КОЛКОТО ВРЕМЕ ПОЖЕЛАЕШ.

1. Отлично местоположение със спираща дъха планинска гледка към Пирин, Рила и Родопите. Намираме се само на няколко километра от Банско и Разлог, на 10 минути пеша до Национален парк Пирин и точно срещу главния вход на Пирин Голф игрището.

2. Ние сме гъвкави. за да удовлетворим нуждите ви и предлагаме краткосрочен и дългосрочен престой в различни видове просторни и комфортни апартаменти с прекрасна гледка. Цените ни са съобразени и достъпни, особено за хората, които искат да избягат в планината за по-дълъг период.

Local Stay е първата дестинация в България, която предлага WORKATION, почивка и релакс, както и нов занаят.

3. Local Stay е първата дестинация за „WORKATION” в България, където можете да работите изцяло заобиколени от спираща дъха природа, чист въздух и всички необходими услуги и удобства ще са на едно място, за да споделяте преживяванията си с активни съмишленици. За вашите бизнес нужди създадохме "cowoking" пространство LOCALmeUp, частен офис, зала за срещи Local Meet и "zoom broadcasting roomLocal Zoom.

4. Ще се чувствате повече от добре в Local Stay.
Погрижете се за себе си и се отпуснете в нашия Wellness and Relax, като се насладите на сауна и парна баня или отидете на масаж. Гмурнете се в открития минерален басейн или пък изберете нашето джакузи на открито. Вдишайте чист въздух, отпуснете се и повишете имунитета си в нашата просторна солна стая с йодни изпарения.

5. Изследвайте вашата „страна на изкуството“ в Local Art като се присъедините към нашите уроци по изкуство или вдъхновяващи работилници, където можете да учите и да създавате с нас.
 

Дали си "дзен" или хиперактивен - няма значение! Не забравяй да се забавляваш.

6. Бъдете активни: Тук имате възможност да спортувате разнообразно, като се присъедините към йога практиките в нашето уютно Local Zen студио или отидете на планински поход. Опитайте рафтинг или просто отидете в нашата фитнес зала.
Най-добрите ски писти на Балканите са в Банско, които са само на няколко километра от нас, а едно от класацията „Най-добрите 100 европейски голф игрища“ на 20 метра от нашата врата.

7. Забавлявайте се в Local Play (игралната зала в Local Stay), която е подходяща както за възрастни, така и за деца. Предлагаме очила VR Okulus Quest, PS5, тенис на маса, дартс и много други игри. 

Да си сит и напит е важно!

8. Изживяване с храна и вино като „веднъж в живота“ в Local Stay.
"CAVA" е основният ни испански ресторант с ъглова мандра, а пък CHÀO е нашият виетнамски ресторант, където предлагаме и ястия от "streetfood" културата. Cooking LAB пък ще предизвика вашите вкусови рецептори, готварско вдъхновение и гастрономическо въображение.

Ние сме ЗА домашните любимци!

9. Local Stay е място не само за вас, но и за вашите домашни любимци. Ние обичаме животните и за нас е удоволствие да приветстваме вашите скъпи и добре възпитани домашни любимци /стига те да не пречат на нашите риби в езерото :) /

Ние сме и дигитални, защото обичаме технологиите!

10. Специално разработеното приложение Local Stay ще ви даде свободата да определяте престоя си само с върха на пръста, както и да организирате и контролирате необходимите услуги от всеки ъгъл на комплекса.

Location

APP LOCAL STAY

membership