Local Stay, място с душа

Името „Local” идва от концепцията за автентичност и предлагането на нещо истинско и отличаващо... и няма нищо общо с all inclusive туризма. Ние сме холистично място с внимание към детайлите. Във всяко кътче от нашия комплекс е вложено много творчество, любов и хармония. Малките неща, правят голямата картинка! Това е един от принципите, които следваме ежедневно. 

Душата на LOCAL STAY

Това са хората, които го посещават. Общност, която се развива чрез нови умения, споделя хобита, професионален и личен опит, забавлява се и твори. Всеки наш гост е наш приятел, всеки наш приятел е наш съмишленик. Local Stay са хората, които ни посещават и приемат мястото като свой дом. Хората, които се преоткриват, обичат природата, работата си, но най-вече обичат себе си, 

Workation и преживявания

Приветстваме хора, които работят много усърдно, но заслужават да отделят време за себе си и семействата си. Да осъзнаеш колко е важно да се грижиш за душевния си комфорт е важно за нас. Ето защо ние поставяме началото на „workation“ в България. Ние се възхищаваме на авантюристите, ценителите на кухнята и виното и предлагаме страхотни гурме изживявания. Обожаваме хора, които ценят качеството им на живот и нашата цел е да ги направим щастливи, доволни и изпълнени с положителни спомени от нас. Нашите хора винаги се връщат, защото ги познаваме и сме изградили лоялни отношения помежду си. Всеки ден се учим от всички вас, за да подобрим нашите услуги.

Location

APP LOCAL STAY

membership