Релакс център

За пълноценно релаксиращо преживяване, гостите ни могат да се потопят в открития минерален басейн или да се насладят на открито отопляемото джакузи. Уелнес и релакс центърът ни предлага: солна стая с йодни изпарения, сауна, парна баня, масажно студио, контрастен душ, топли лежанки, ароматна терапия с масла Doterra – перфектна комбинация за възстановяване и отпускане на душата и тялото.

Масажни студия

В двете масажни студия предлагаме професионално обслужване и богато меню от масажи, от които да избирате, в зависимост от вашите изисквания, физическо и психическо състояние, включително: цяло тяло, индийски масаж на главата, гърба и краката, антистресов масаж, лимфен дренаж, рефлексотерапия, антицелулитен масаж, детски масаж, терапия с мирис на рози, арома шоколад и аромат българска роза, арома ягоди и шампанско, масаж с мед и мляко. За намаляване ежедневния стрес със здравословни продукти, можете да опитате и нашата арома терапия с етерични масла doTERRA от висок клас (CPTG).

Ароматерапия

Предлагаме и дифузьор с етерични масла, които ще повишават концентрацията по време на работа или ще подпомогнат ефективното отпускане в апартамента.

Location

APP LOCAL STAY

membership