Local me Up работно споделено пространство

Кога, ако не сега, имате възможност да работите откъдето пожелаете. 
Светът е готов за тази промяна, a вие?

 


“Local me Up” е корпоративно социално пространство с капацитет от 40 гъвкави работни места в отворено пространство и просторна дневна тераса със собствен зелен двор отвън, САМО за колеги и членове на пространството, а сцената с огромен 4K интелигентен монитор прави пространството идеално за вашите бизнес събития и семинари.
 

За вашите бизнес нужди

Local Stay” предоставя възможност за активна работа в офис среда в coworking space с бърз и защитен интернет; „open space areа“ - за по-социалните гости, „quite zone“ – за тези, които искат да работят на спокойствие в частен офис и „meeting room” - за важните работни срещи. Към това се предлага и зареден лаунч бар. Сред приятната зелена площ отвън може да се насладите на прекрасна гледка и след часове усилена работа да поемете свеж въздух на въжената люлка или меката градинска мебел.  
 

За вашите бизнес събития и културни изяви.

Ще се радваме да помогнем за организацията на вашите корпоративни, ежегодни обучения и семинари.
Пространството е с капацитет до 80 души, като имаме 46 седящи места, от които 30 са в “open space” и са подредени, така че всички да имат видимост към сцената. Някои от бюрата се придърпват от сцената и тази им функционалност помага за това да бъдем гъвкави в нашите предложения.   
“Local Stay” е разположен на място с богато културно наследство със силно присъствие на хора на изкуството. Сцената на комплекса събира музиканти и артисти, приветстват се и литературни четения.

Location

APP LOCAL STAY

membership