Азиатски ресторант CHÀO

Всеизвестен факт е, че виетнамската кухня е една от най-здравословните в цял свят .

Традиционното виетнамско готвене е достойно за възхита, поради пресните съставки, минималната употреба на млечни продукти и олио, като разчита предимно на билки 🌱 и зеленчуци 🥕.
С баланса си между пресни зеленчуци, меса и внимателното използване на подправки за постигане на фин вкус, виетнамската кухня е една от най-изтънчените в цяла Азия 👌. Всяко блюдо очарова с взаимодействие между противоположности: топлина срещу студенина, мекота срещу хрупкавост, свежест срещу ферментация.
В новия ни ресторант CHAO, освен на автентична и изключително вкусна виетнамска кухня 🥢, ще можете да се насладите и на прекрасна гледка 🤩.
Очакваме ви в дните от петък до неделя!

Твоя “food experience” на 360 градуса

В „Cooking lab-a“ на Local Stay редовно се правят кулинарни академии и обучения с водещи шеф готвачи от различни направления, а ястията са изцяло съобразени с вкусовите предпочитания на всеки - било то месояден хищник или предпочитащ вегетерианските специалитети.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО : сами да си приготвите вечерята

Идеята на Cooking Lab e да се убедите колко добре може да се справите с готвенето на нещо специално и то само с малко помощ и напътствия от професионалист, които ще готви заедно с вас, а после ще бъде така добър да сподели своята рецепта, за да ви вдъхнови да продължите с подобни начинания и у дома.

Ивайло Петков и екипът му, заедно с вашето присъствие, гарантират забавното настоение, което така или иначе се създава по време нa cooking lab.
 

Location

APP LOCAL STAY

membership